EKE Informatikai Igazgatóság
x
EKE Informatikai Igazgatóság
Telefonkönyv
Keresés:
Ügyfélkapu
E-mail cím:
jelszó:

Informatikai Igazgatóság


Szolgáltatások


Kapcsolat

EKE Informatikai Igazgatóság

3300 Eger, Eszterházy tér 1.

Informatikai segítségnyújtás

Helpdesk mellék: 2345

Helpdesk mobil: +3620 203-7890

E-mail: helpdesk@uni-eszterhazy.hu


Munkaidőnk

  • Hétfő-csütörtök: 7:30-16:00
  • Péntek: 7:30-13:30 óráig

Megkezdődik a nyomtatók cseréje


Sikeresen lezárult a nyomtatók bérleti szerződésére irányuló beszerzési eljárás, és megkezdődik az új eszközök szállítása. Ennek keretében minden, korábban is bérelt nyomtatót lecserélünk, és helyükre új berendezések kerülnek.

A cserék során a számítógépek nyomtató drivereit is frissítenünk kell, informatikus kollégáink minden számítógépen elvégzik ezt a feladatot. 

Az új rendszer biztosítja a költésgelszámolási információk rögzítését is, így minden munkatársunk egyedi nyomtató kódot kap, enélkül senki nem tud nyomtatni. A nyomtató kódot az IO weblapján történő bejelentkezés után, az adatlapon lehet megtekinteni, erről bővebben itt olvashat.  Megváltoztatását az IO munkatársánál kell kezdeményezni.  Fontos!

Az új nyomtató szerződés keretében az üzemeltető nem szállít papírt, így a korábban megszokott papír ellátási folyamat nem működik tovább. Az átmeneti időszakban papír az ISC-től igényelhető, melyenk elszámolását a központi papír beszerzés után fogjuk elvégezni. Az oldalon található tartalom az EKE Informatikai Igazgatóság tulajdonát képezi.